0

Info & prijzen

Karit Patisserie is het adres voor mooie, en vooral lekkere taarten op maat. Zowel het design als de smaak kunnen in overleg precies zoals jij ze wilt hebben! Wij hebben in de afgelopen tijd al heel wat leuke taarten mogen maken. Wil je iets laten maken wat wij nog niet in ons portfolie hebben staan? Stuur ons dan een mail met een voorbeeld foto (indien aanwezig) en een korte beschrijving en wij nemen zo snel mogelijk contact op.
LEVER TIJD:
Omdat het maken van een custom cake veel werk kost is het aan te raden om op tijd te bestellen. Onze standaard levertijd is minimaal 3 werkdagen. Mocht je nou op het laatste moment besloten hebben om een taart te willen bestellen, neem dan even telefonisch contact met ons op zodat wij kunnen kijken wat we voor je kunnen betekenen.
0348-784144 of 0616391066
PRIJS INDICATIE:
Karit Patisserie berekent de prijzen voor custom made taarten op basis van 3 factoren.
  • Het aantal personen.
  • Soort decoratie, waarbij een onderscheid gemaakt wordt tussen 2D (platte) en 3D (geboetseerde figuurtjes) decoratie.
  • hoeveelheid decoratie.
Prijzen variëren van €4.50,- tot €7.50,- p.p.
De gemiddelde verjaardagstaart kost tussen de €4.50,- & €5.50,- p.p.
FORMAAT:
Onze taarten beginnen vanaf 10 personen en zijn in stappen van 5 personen groter te maken. Een ronde taart van 10 personen is ongeveer 22cm in diameter en 7cm hoog. 20 personen is 30cm in diameter en 7cm hoog. De maten van de taarten worden bepaald door het aantal personen. stapel taarten kunnen vanaf 20 personen worden besteld.
SMAKEN:
De taarten worden opgebouwd met meerdere lagen vanille sponscake om zo een luchtige en heerlijke structuur te behouden. Een taart voor 10 personen heeft gemiddeld 5 lagen cake met daartussen de vulling naar wens. Wij werken met natuurlijke smaken en kleurstoffen. Als vulling gebruiken wij slagroom die wij met kwalitatief hoogwaardige smaak pasta’s vermengen.
Je kunt een keuze maken uit de volgende smaken;
  • aardbei, framboos, banaan, limoen, passie vrucht, kersen, mokka, ananas, mango, pistache, hazelnoot, caramel, caramel-zeezout, vanille, witte chocolade, melk chocolade, pure chocolade